Geen producten (0)
Geen producten (0)

Trouwposter met sterrenhemel - Trouwcadeau

€ 22,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
EAN code 7435120062080
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Gepersonaliseerde trouwposter met sterrenhemel

 

De trouwdag is natuurlijk een bijzondere dag om nooit meer te vergeten. Deze gepersonaliseerde sterrenposter met de trouwdatum en coordinaten van de trouwplaats is extra bijzonder. 
Wat is er nou romantischer dan de sterrenhemel? Helaas in Nederland niet altijd even goed te zien en overdag al helemaal niet. Met deze sterrenhemel poster is het nu wel mogelijkheid te zien onder welke sterrenhemel jullie in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Deze persoonlijke mooie poster is het ideale trouwcadeau. Het is mooi om een persoonlijke cadeau te geven aan het bruidspaar. Een cadeau dat niet zomaar in de kast verdwijnt maar een plek krijgt. Niet alleen aan de muur maar ook in hun hart. Deze trouwposter met sterrenhemel is dan ook het ultieme cadeau om te geven.

 

Er zijn meerdere opties voor de sterrenposters. De vier soorten sterrenkaarten, en 7 soorten lettertypes. Alleen de eerste zin ' De mooiste dag van ons leven'  wordt aangepast aan het gekozen lettertype.

De poster kan met het zwarte kader geprint worden of zonder met alleen een witte achtergrond.

Heb je een eigen tekst bijvoorbeeld van je trouwkaart die je onder de sterren wilt plaatsen? Bestel dan jouw sterrenposter hier

-Voor verzending ontvang je een proef van de poster in de mail-

 

Posters worden geprint op stevig 200 grams posterpapier met het FSC-keurmerk.