Geen producten (0)

Het verhaal achter Becca's Studio

De leukste webwinkel met unieke cadeaus. Mooie posters voor thuis en kantoor, zilveren sieraden voor mama en kind en bijzondere kraamcadeaus.

 

Zelf ben ik al creatief sinds ik een klein meisje was. Nu een moeder van twee jongens ben ik nog steeds het gelukkigst als ik met mijn handen werk. Ontwerpen of ideeën uitwerken die uiteindelijk leiden tot een mooi product daar put ik mijn energie uit. 
 

Alles in de webwinkel is zorgvuldig en met liefde met de hand gemaakt. Mijn doel is om mensen blij te maken met mijn creaties. Of het nou gaat om een poster voor de huiskamer of een prachtige armband voor mama. Elke creatie krijgt evenveel aandacht. Dat zie je niet alleen dat voel je ook. Dat geluksmomentje als je het pakketje uitpakt, daar doe ik het allemaal voor.

Waarom shoppen bij?

 

Voor iedereen die op zoek is naar een unieke poster of sieraad is Becca's Studio de plek om te shoppen. Posters maak ik voor verschillende ruimtes in de woning. Ook voor bedrijven zijn vele posters geschikt om op te hangen. Als motivatie voor op de werkvloer of gewoon voor de sier.  

De sieraden maak ik voor kinderen, mama's en oma's, Mooie sieraden van zilver, gestempeld met een speciale boodschap of de naam van bijvoorbeeld jouw kindje. Ik creeër niet alleen sieraden die mooi zijn om te dragen. 

Mijn doel is om een sieraad te ontwerpen die staat voor de liefde tussen familiegeneraties. Elke armband of ketting heeft een betekenis voor de persoon die deze draagt. En elke keer dat je ernaar kijkt is een moment om even stil te staan bij de herinnering die bij het sieraad hoort.

Bijvoorbeeld oma die een armband draagt met de initialen van haar kleinkinderen, dat is niet zomaar een sieraad, dat is een symbool van liefde en trots.

Zilveren sieraden met edelstenen handgemaakt                                            Handgemaakte sieraden van zilver en edelstenen

Naast de posters en zilveren sieraden maak ik ook speenkoorden en bijtringen voor de allerkleinsten. Er zijn veel verschillende soorten te vinden. Van lief pastel roze tot stoere grijstinten.
Ik kan de speenkoorden en bijtringen ook personaliseren met de naam van je kindje. Een leuk kado om te geven op kraamvisite of tijdens een babyshower.

 

Als er speciale wensen zijn werk ik graag samen om iets moois te maken speciaal voor jou. Neem daarvoor contact met mij op. 

Lieve groetjes en veel winkelplezier.

Becca