Geen producten (0)
Geen producten (0)

Night sky dubbele sterrenhemel poster gepersonaliseerd

€ 42,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
EAN code 7435120071068
Omschrijving

Dubbele sterrenhemel poster

 

Prachtige sterrenposter met twee sterrenkaarten. De sterren van een speciaal moment overdag of in de avond. De sterrenposter wordt ook wel the night sky poster genoemd. 
Voor verschillende gelegenheden is deze gepersonaliseerde dubbele sterrenhemel poster een bijzonder cadeau.

Geef de poster aan een bruidspaar met hun namen of als geschenk aan ouders met de namen van hun twee kinderen. Er zijn veel momenten te bedenken die te vereeuwigen zijn op deze print.
Behalve namen onder de sterrenkaarten is het ook mogelijk een eigen tekst toe te voegen onderaan de poster in het midden uitgelijnd. Dit kan een wens zijn of iets anders.

Elke dubbele sterrenhemel poster wordt met de eigen unieke gegevens gemaakt. Locatie, datum en tijd zijn nodig voor het opmaken van de juiste sterrenstand. Hierdoor is elke sterrenhemel poster uniek en passend bij dat ene bijzondere moment.

Er zijn meerdere opties voor deze persoonlijke sterrenhemel poster. De vier soorten sterrenkaarten, en 7 soorten lettertypes. Wil je gebruik maken van bijvoorbeeld twee lettertypes dan kan je dat aangeven in het opmerkingenveld.  

Vul bij het bestellen alle gegevens in om de sterren te kunnen bepalen. Ook de tekst onder de sterrenkaarten is tijdens het bestellen in te vullen.

-Voor verzending ontvang je een proef van de poster in de mail-

 

Posters worden geprint op stevig 200 grams posterpapier met het FSC-keurmerk. 
Exclusief lijst.