Geen producten (0)
Geen producten (0)

Persoonlijke sterrenhemel poster met twee sterrenkaarten

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
EAN code 7435120064046
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Persoonlijke sterrenhemel poster met twee sterrenkaarten

 

Er zijn momenten in het leven die zo bijzonder zijn dat deze samen te voegen zijn. Zoals bijvoorbeeld hier op deze persoonlijke sterrenhemelposter met twee sterrenkaarten. Beide sterrenkaarten worden gemaakt met de gegevens die nodig zijn om de stand te bepalen. Locatie, tijd en datum. Met deze gegevens wordt de exacte stand van de sterren berekend en zo onstaat er een hele nieuwe herinnering. 
Niet alleen de herinnering aan de gebeurtenis, maar dat moment in combinatie met hoe de sterren aan de hemel schenen.

Wat we ook doen hier op deze aarde, we doen het altijd onder een prachtige hemel van sterren. Niet altijd goed zichtbaar en daarom is de persoonlijke sterrenhemel poster ook zo bijzonder.  
Deze dubbele sterrenkaart poster is bijvoorbeeld mooi om de geboorte van een tweeling te vereeuwigen of de trouwdag van een gelukkig paar. 
Deze poster is vanaf A3 formaat te bestellen.

 

Er zijn meerdere opties voor deze persoonlijke sterrenhemel poster. De vier soorten sterrenkaarten, en 7 soorten lettertypes. Wil je gebruik maken van bijvoorbeeld twee lettertypes dan kan je dat aangeven in het opmerkingenveld.  

De poster kan met het zwarte kader geprint worden of zonder met alleen een witte achtergrond. 

Vul bij het bestellen de gegevens in om de sterren te kunnen bepalen. Ook de tekst onder de sterrenkaarten is tijdens het bestellen in te vullen.

-Voor verzending ontvang je een proef van de poster in de mail-

 

Posters worden geprint op stevig 200 grams posterpapier met het FSC-keurmerk.