Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sterrenhemel poster met eigen tekst zwarte achtergrond

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
EAN code 7435120064039
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Sterrenhemel poster met eigen tekst

 

Bijzondere poster met de sterrenhemel om elke herinnering mee te personaliseren. Deze poster wordt volledig ontworpen met een eigen tekst en gekozen lettertype.  De zwarte achtergrond met witte lijnen en witte letters geven de print een extra luxe uitstraling. Deze verdient dan ook echt een bijzonder mooie plek in huis.

De zwarte achtergrond is niet alleen luxe maar ook handig omdat deze bij vele woonstijlen past. Of het nou een Scandinavische inrichting is of een robuuste inrichting, voor deze sterrenhemel poster is er altijd een mooie plek te vinden.

Ook als speciaal cadeau kan de print ingelijst gegeven worden. Bijvoorbeeld als gepersonaliseerd kraamcadeau of persoonlijk housewarmingcadeau.

 

Er zijn meerdere opties voor de sterrenhemel poster met eigen tekst. De vier soorten sterrenkaarten, en 7 soorten lettertypes. Wil je gebruik maken van bijvoorbeeld twee lettertypes dan kan je dat aangeven in het opmerkingenveld.

Voor extra opmerkingen kan het opmerkingenveld ingevuld worden bij het bestellen.  De onderste drie regels met de plaats, datum en coördinaten blijven onderdeel van deze poster en deze worden aangepast aan de hand van de locatie gegevens die ingevuld worden.

-Voor verzending ontvang je een proef van de poster in de mail-

 

Posters worden geprint op stevig 200 grams posterpapier met het FSC-keurmerk.