Geen producten (0)
Geen producten (0)

Trouwposter met sterren en tekst Best day of our lives

€ 22,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
EAN code 7435120063070
Netto gewicht 3,00 Kg
Bruto gewicht 0,08 Kg
Omschrijving

Bijzondere trouwposter met sterren

 

De mooiste dag van jullie leven, de huwelijksdag. De dag dat jullie als koppel tegen elkaar zeggen "we zijn er voor elkaar, ons hele leven". In slechte tijden en goede tijden, in voorspoed en tegenspoed. Die ene dag, jullie huwelijksdag waarop je echt voor elkaar kiest altijd bij elkaar te willen blijven.

We staan er niet altijd bij stil omdat alles zo snel gaat om ons heen. Weken, jaren vliegen voorbij. En daarbij maken wij altijd deel uit van het universum. De grootte van het universum is niet voor te stellen. Ook al zijn wij als mens zo klein binnen dat geheel, onze levens die bestaan uit liefde, geluk en verdriet, zijn voor ons van levensbelang. 

Daarom is deze trouwposter met sterren ook zo bijzonder. Wij maken deel uit van de sterren, ze zijn er altijd ook al kunnen we ze soms niet zien. Hoe mooi is het om jullie 'Best day of our lives' met de sterrenposter te hebben hangen aan de muur. Zodat je altijd kan genieten en wegdromen van dat gelukkige moment.

Een trouwposter met sterrenhemel is ook een bijzonder mooi trouwcadeau om te geven aan het gelukkige paar. Persoonlijk en ontzettend uniek. Ingelijst in een mooi frame is dit een prachtig cadeau.

 

Er zijn meerdere opties voor de sterrenposters. De vier soorten sterrenkaarten, en 7 soorten lettertypes. Alleen de eerste zin ' Best day of our lives'  wordt aangepast naar het gekozen lettertype.

De poster kan met het zwarte kader geprint worden of zonder met alleen een witte achtergrond.  

Wil je de poster liever laten maken met een eigen tekst dan kan dat ook. Dan is de poster hier te bestellen.

-Voor verzending ontvang je een proef van de poster in de mail-

 

Posters worden geprint op stevig 200 grams posterpapier met het FSC-keurmerk.